2016-05-29

Krosas ir rogainingas

Liūdna, kad dalyvavo krose tik keturi 6-7 metų vaikai. Nežinau kas turėjo tam įtakos, gal labai geras oras ir visi vaikučiai su tėveliais išvažiavo į pajūrį, gal dalyvavo kituose renginiuose, kurių šiuo laikotarpiu labai daug. Labiau džiugino rogainingo rezultatai: dalyvavo 8 komandos: 6 - vyrų ir 2 mišrios.
Rungėsi mazeikiečiai ir svečiai iš Klaipėdos, Kauno bei Akmenės rajono. Šį kartą vyrų grupėje I ir II vietas laimėjo akmeniškiai, o mišriose - kauniečiai, parodę patį geriausią rezultatą varžybose. Ventos miesto jėgos sporto šakų klubas "Liga" labai palaiko tokių varžybų idėją ir tikisi vėl susitikti kitais metais. Dalyviai buvo patenkinti trasa, parengta kitoje Mažeikių rajono teritorijoje, nes turėjo galimybę ne tik rungtyniauti, bet ir susipažinti su naujais objektais. Mažeikių turistų klubas žada nenuleisti rankų ir kitais metais vėl pakviesti į rogainingą jau kitoje Mažeikių rajono vietoje. 
Dėkojame renginio rėmėjams: Mažeikių miesto savivaldybei, VšĮ "Verslo ir turizmo centras" ir verslininkui, dviračių fanui Vytautui Valantinui.